top of page

Hverdagsvinen skled ut

Nina er reflektert og åpen.

Det var også derfor hun bestemte seg for å skrive. Boken hennes «Må du drikke i dag, mamma?» kom ut på eget forlag i august 2021, og uten å pynte på det viser Nina oss veien fra oppegående yrkeskvinne til hun faller utfor stupet, og til slutt ikke bryr seg om hun våkner om morgenen. Ja, det var sikkert bare en lettelse for dem omkring henne om hun var borte, så mye smerte hun hadde påført dem!


– På slutten satt jeg i senga hele dagen og drakk

Det begynte med vin på hverdagene og en stressende jobb. Avhengigheten kom nesten umerkelig, og snart nådde Nina bunnen.Først nå har det gått opp for meg hvor syk jeg egentlig var, og så nær jeg var ved å dø. Jeg var helt nedkjørt. Jeg spiste ingenting og tok ikke til meg næring og bare drakk. Det må jo ha vært helt forferdelig for de rundt meg, sier Nina Anett Lea (48).


Hun tar en slurk av kaffen. Den jevne serveringen av drinker i baren ved siden av ser ikke ut til å plage henne. Men det har tatt henne tid å komme hit, til et liv uten alkohol.


– Jeg drakk mer og mer over en tiårs tid, og da jeg nådde bunnen hadde jeg vindunken i skapet på soverommet. Alt jeg ville var å sove og drikke.Teksten er lånt fra KK, publisert fredag 25. februar 2022

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page